• Novinky

            • Zastupiteľstvo mesta Dolný Kubín.

            • Na  ustanovujúcom zastupiteľstve mesta Dolný Kubín v pondelok 28.11. 2022 k slávnostnej atmosfére prispelo aj živé vystúpenie našej žiačky Katky Dúhovej / saxofón / z triedy pani učiteľky Kláry Hromádkovej s klavírnym sprievodom pani učiteľky Alžbety Chomistekovej. Ďakujeme účinkujúcim za krásnu reprezentáciu školy na tomto podujatí, pani učiteľke Hromádkovej za skvelú prípravu.

            • Metodický deň s doc. Evou Varhaníkovou.

            • Neustále napredovať, vzdelávať sa vo svojom odbore nežiadame len od svojich žiakov, ale rovnako dôležité je to i pre nás, ich pedagógov. Preto sme s vďakou prijali láskavé rozhodnutie doc. Evy Varhaníkovej, klavírnej umelkyne, pedagogičky a prorektorky Akadémie umení v Banskej Bystrici opäť nás poctiť svojou milou návštevou a podeliť sa s nami o svoje odborné poznatky, vedomosti a metodiku predovšetkým klavírnej hry. Táto čarovná víla v nás svojim vrúcnym a zároveň veľmi profesionálnym prístupom opätovne dokáže vzbudiť záujem o našu náročnú, ale krásnu prácu, povzbudiť v nej i podať nesmierne vzácne rady, z ktorých môžeme neustále čerpať. Zbudiť v nás ten krásny pocit, že naša práca má a vždy bude mať zmysel. Ďakujeme všetkým zúčastneným pedagógom za mimoriadne priateľskú atmosféru, našim šikovným výtvarníčkam za nápaditú výzdobu koncertnej sály, deťom za snahu, koncentráciu a tvorivý prístup, pani docentke za splnené očakávania i nové podnety. Už dnes sa tešíme na ďalšie spoločné srdečné stretnutia. rsl

              fotoalbum nájdete na: https://www.facebook.com/zusiballu

            • Metodický deň.

            • Veľmi sa tešíme, že už najbližší pondelok 28.11. 2022 nás opäť poctí svojou návštevou doc. Mgr. art. Eva Varhaníková, ArtD. ,klavírna umelkyňa a pedagogička Akadémie umení v Banskej Bystrici, čarovná víla, ktorá našich nádejných klaviristov a ich pedagógov zasvätí do tajov a mágie klavírnej hry počas nášho spoločného metodického dňa.

            • Patrícia Baltazárovič na vernisáži výstavy oravských výtvarníkov.

            • Do 9. decembra máte možnosť navštíviť už 25. ročník výstavy oravských výtvarníkov z občianskeho združenia INŠPIRÁCIE. Čaká na svojich návštevníkov v MsKS v Dolnom Kubíne, v pracovných dňoch v čase od 8.00 do 17.00. Na slávnostnom otvorení tohto podujatia sa predstavila aj naša vynikajúca huslistka Patrícia Baltazárovič z triedy pani učiteľky Marty Mikšíkovej.